Creatie & Grafica Publicitara

+40 745 454 320

office@matsign.ro

08:00-17:00 L-V

Servicii Web

Matsign Media specializata in servicii de webdesign , redesign, administrare site, optimizare site, logo design, bannere web. Webdesign -ul imbina atat creativitatea si originalitatea elementelor vizuale pentru a atrage utilizatori, dar si structurarea site-ului in ansamblu, metodologia de navigare in site, arborescenta, ergonomia, interfata, fara de care un proiect de webdesign nu ar avea finalitate, deoarece nu ar raspunde asteptarilor utilizatorilor. Webdesign presupune realizarea unui site sau website, incepand cu structurarea aspectului vizual al unui site internet si integrarea in imagine a diferitelor elemente grafice, continuand cu structurarea continutului pe sectiuni, programarea si introducerea datelor care alcatuiesc continutul website-ului si finalizand cu implementarea website-ului conform standardelor web. Matsign Media imbina aceste actiuni, pentru a furniza un website functional cu un design placut si usor de accesat de catre utilizator, prezentarea clara si la subiect a informatiilor cuprinse in site, pozitionarea optima a functiilor site-ului si structurarea pentru a fi un site perfect optimizat pentru motoarele de cautare (SEO).
Stabilitate, viteză şi flexibilitate sunt cuvintele care ne descriu serviciile oferite. Fie că deţineţi un site de prezentare sau o afacere online, Matsign Media vă oferă soluţii de găzduire web şi asistenţă tehnică. Toate pachetele contin administrare cPanel Branding inclus in limba romana, Plugin Softaculous, Protecţie Antispam, Antivirus, Webmail, Email forwarding, IMAP, POP3, SMTP, Raw Log Acces, Intrusion Detection, System Firewall, Baze de date MySQL, PHP 5, phpMyAdmin, PERL, Cron Jobs , CGI, Statistici, AWstats, Backup săptămânal R1Soft inclus, Certificat SSL DV inclus.
Search Engine Optimization (optimizarea pentru motoarele de căutare) reprezintă o serie de acțiuni și tehnici integrate care urmăresc plasarea unui website pe primele locuri din lista motoarelor de căutare. Practic SEO este o campanie de marketing online al cărei obiectiv îl reprezintă creșterea de trafic natural, targetat. Așadar, creșterea numărului de vizitatori prin intermediul procesului SEO determină automat și creșterea tranzacțiilor sau a conversiilor pentru site-ul tău . Avantajele pe care le oferă optimizarea SEO sunt multiple: Costuri mult mai mici față de o promovare clasică, în mediul offline; Rezultatele optimizării realizate sunt măsurabile și controlabile ; Se transmit rapoarte lunare cu rezultatele campaniei realizate; Pozițiile obținute în motoarele de căutare rămân pe timp îndelungat ; Site-ul beneficiază de vizite organice și după ce campania este sistată ; Ai t ransparența totală asupra vizitelor realizate de site și sursa acestora.

PORTOFOLIU

In curs de actualizare!