Creatie & Grafica Publicitara

+40 745 454 320

office@matsign.ro

08:00-17:00 L-V

GRAFICA

Matsign Media, specializata identitate vizuala de corporatie, logo design . Crearea unei identitati vizuale este un proces care are la baza strategia de brand, corelata cu un bagaj de cunostiinte vizuale in domeniul brand-urilor, din care rezulta o identitate de corporatie sau de produs unica, ingloband toate caracteristicile brand-ului. Design, stil, simboluri si tot ceea ce reprezinta un intreg domeniu al identitatii vizuale care, descoperit, inventat si creat, este tradus in esenta brand-ului insusi, ca realitate vizibila si cu impact. Identitatea vizuala inseamna constructia imaginii de firma si reuneste atat logo -ul companiei, cu simbolurile aferente, cat si metodele de utilizare (dimensiuni, culori, pozitionare, fonturi), adaptate pentru a realiza si alte materiale cum ar fi carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape, CD-DVD, toate folosind un stil grafic similar pentru a asigura unitatea tuturor elementelor si pentru a pastra coerenta si omogenitate brand-ului.
Matsign Media combina creativitatea si experienta pentru realizarea machetelor publicitare, asigurand intreg procesul de la analiza proiect, concept creativ, prelucrare grafica, print. Adaptam permanent acest proces in beneficiul clientilor si partenerilor nostri. Matsign Media creaza o gama larga de tiparituri publicitare, printuri offset si printuri digitale, carti de vizita , foi cu antet , mape de prezentare , pliante , fluturasi, flyere, notes-uri, brosuri, afise, cataloage, plicuri, etichete, felicitari, invitatii, tipizate, sacose hartie, ambalaje carton, meniuri, bibliorafturi personalizate, bilete, vouchere, dar si imprimari pe suporturi speciale: CD-uri, obiecte promotionale. Materialele de reprezentare, fie ca sunt carti de vizita , flyere, mape , pliante , brosuri sau cataloage de prezentare promoveaza cu succes imaginea firmei, a produselor acesteia si aduce un aport important la cresterea potentialului de vanzari.
Elaborare si implementare a conceptelor creative, elemente de design publicitar, grafica si prelucrare grafica (scanare, vectorizare, prelucrare imagini, editare). Logo design, corporate id Creatie logo si transpunere logo pe materiale de reprezentare (carti vizita, foi antet, plicuri personalizate, mape, pliante). Prezentari multimedia Creatie spoturi radio, prezentari multimedia.
Grafica vectoriala este un procedeu prin care imaginile sunt construite cu ajutorul descrierilor matematice prin care se determina pozitia, lungimea si directia liniilor folosite in desen. Putem reproduce vectorial imagini si fotografii, sigle, benzi desenate, imagini vectoriale pentru coperti de carte si reviste. Imaginile vectoriale sunt complementare imaginilor bitmap, din grafica raster, in care imaginile sunt reprezentate ca un tablou de pixeli. In functie de natura proiectului, se pot folosi atat imagini vectoriale , dar si bitmap. Grafica vectoriala are marele avantaj de a nu-si pierde calitatea cand este tiparita pe printuri de mari dimensiuni. Grafica vectoriala serveste in general la creatia siglelor si a logo-urilor. Folosirea editoarelor vectoriale este obligatorie in serigrafie, cutter-plotter, tampo si flexografie.

PORTOFOLIU

In curs de actualizare!